E-mail: iroda@nagylajos-szhely.edu.hu

Tel: +36 94 505 476

2011. október 6-án alakult meg a Nagy Lajos Gimnázium Öregdiák Egyesülete a gimnázium frissen átadott Dísztermében, amely a szokásos bírósági procedúrát követően megkezdte működését.

Az Egyesület alapító tagjai:

Balázsy Péter, Barta Balázs, Bartha Gábor, Bonyhádi Zoltán, Bukitsné Derhán Ilona, Derdák Miklós, Galambos Tamás, Gáspár Péter, Gáspárné Zsolnai Zsuzsanna, Gerencsér Ferenc, Hargitai Helga, Horváth Judit, Kovács Jenő, Mórné Tóth Gabriella, Dr. Németh Gábor, Dr. Németh István, Némethné Békési Ildikó, Németh Zsolt, Odonics Gábor, Prófusz Péter, Rozmán Gyula, Rozmán József, Szinetárné Márkus Teréz, Dr. Tóth László, Várnai Zsolt, Prof. Dr. Veress Márton.

Az Egyesület elnökének Rozmán Gyulát, a gimnázium korábbi igazgatóját választották meg, alelnöki teendők ellátásával Gáspárné Zsolnai Zsuzsannát, a gimnázium jelenlegi igazgatóját bízták meg, míg az Egyesület titkára dr. Balázsy Péter jogász lett. Elnökségi tagnak Gáspár Péter építészmérnököt, a Gáspár Mérnöki Iroda tulajdonosát és dr. Németh Istvánt, a Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi Karának dékánhelyettesét választották meg az alapítók. Az Ellenőrző Bizottság elnöke Kovács Jenő építőmérnök lett.

Az Öregdiák Egyesület célja, hogy a gimnázium szellemiségét őrizze, hagyományait ápolja, élő kapcsolatot teremtsen a valamikor itt érettségizett diákok között és az iskola mindenkori munkáját támogassa.

Az Egyesület tagjainak sorába szeretettel várunk minden egykor a gimnázium falai között érettségizett diákot, legyen az a Széchenyi vagy a Dózsa György utcai épület.

Tervek egész sorával rendelkezünk, hamarosan elkezdődik az NLG Akadémia sorozata, ahol híres öregdiákok tartanak az egész város számára nyitott előadásokat, megérkeztek az első tárgyak a gimnáziummal közös ajándékboltba, készül a jogelőd Faludi Ferenc Gimnázium alapításának 100 éves évfordulójára a jubileumi évkönyv és tablógondozási programot is indítunk.

Az egyesület jelenlegi elnöke: dr. Balázsy Péter
Az egyesület jelenlegi titkára: Pinezits Helga

Letölthető dokumentumok

NAGY LAJOS GIMNÁZIUM ÖREGDIÁK EGYESÜLET

Szombathely, Dózsa György utca 4.
E-mail: nlg.szhely@gmail.com
Bankszámlaszám: 11747006 – 20223681 (OTP Bank Nyrt.)
Adószám: 18280537-1-18
Vármegyei nyilvántartási szám: 200394/2012

Támogasson minket!

Azon kedves támogatóink, akik szeretnék adójuk egy százalékával támogatni iskolánkat, az ehhez kapcsolódó nyilatkozatot ide kattintva tölthetik le.

Közelgő események

Nem találtunk eseményt!

KRÉTA

A Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendeszer működéséről, használatáról ide kattintva tudhat meg többet.